Time to pretend

Jag känner mig helt glad idag. Glad och trött. Även fast min näsa är helt igenproppad och det resulterar i bomullshuvud. Jag hostar inte lika mycket längre och det känns skönt. Dock börjar jag bli hungrig redan nu. Och det är för tidigt för att bli hungrig!
Och oj, vad jag är dålig på att skriva klart det här inlägget, började för ca 5 timmar sen.

London känns så långt borta när det nyss kändes så nära. Stpahany åker den 22:a april, hur ska jag klara mig utan henne?
Nej, jag klarar mig nog. Vi får prata på skype eller nått för att se hur det går. Tänk om hon inte trivs eller om familjen inte är nöjd eller nått? Sitter och läser lite olika bloggar och fortsätter min fantasi om att jag redan är där. När jag drömmer drömmer jag oftast bara bra drömmar om London.
Jag kanske borde fixa så min blogg ser lite bättre ut, det kan få bli stephs uppdrag innan hon åker. Så kan hon få något roligt på vår shoppingtur! Mysigt mes shopping, det tycker jag att jag förtjänar. Faktiskt.



"I'm feeling rough, I'm feeling raw, I'm in the prime of my life.
Let's make some music, make some money, find some models for wives.
I'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars.
You man the island and the cocaine and the elegant cars."


Återförening!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article6864298.ab

Oh my god.
Lycka i en helt annan form, måste ses!

Mycket problem på jobbet, jag vill hem och träffa mamma. Jag kanske ska ringa henne?
London känns mycket lugnare nu, vi har väldigt bra koll. vi är lugna med rumskompis grejjen och jag bara längtar efter kaoset. Vi kommer säkert behöva leva i skiten, men det är det värt. Bara jag kan komma bort och hitta mig själv så är jag nöjd.



"How can they be tired of England?
They'll never know the Engliand that we know"


Cheers!

Time is running out

Idag är jag så trött. Det är helt otroligt, jag vet inte hur jag ska lyckas ta mig igenom den här dagen. Hela kroppen värker av trötthet och ögonlocken är så tunga att det känns som om jag ska somna  här och nu. Jag har ju tagit en alvedon! Varför gör det fortfarande ont? Jag har inte tid att bli sjuk nu, jag har en massa saker att göra.
Bara det här lilla inlägget har tagit mig timmar att skriva.

" I wont let you bury it, i want let you smother it.
I wont let you murder it, our time is running out."


För varje dag känner jag bara mer och mer att jag vill härifrån. Lite obehaglig känsla egentligen. Men på något sätt vill jag starta om lite och inte bli dömd. Jag tycker väldigt illa om att bli dömd, obehaglig känsla. Jag blir lite ledsen av att känna att jag vill härifrån och börja om, det kanske ändrar sig när mamma kommer tillbaka. Men på något sätt så känns det som om jag inte riktigt hör hemma här, ibland, och ibland så bara älskar jag att vara här.

Det är inte så kul för mina vänner att höra kanske att jag VILL härifrån, det är definitivt inte kul för varken mamma eller pappa att höra. Men, det är delvis så jag känner. Jag känner mig också väldigt förvirrad av allting, men det är säkert så man känner lite med sig själv när man är 19. Jag vill bara hitta mig själv och det kan jag inte göra på samma plats som jag är i nu.


Well... cheers, suckers!

Someone New

Så nu sitter jag här med Jack som är en aning påverkad. Vi lyssnar på Someone new av Eskobar och Heather Nova. Den är mysig.
Vi såg nyss Anti Christ. den var bra, men en aning konstig kanske. Skulle inte rekomendera den riktigt då många har problem att förstå den.
Nu tänker jag lyssna på lite Bat for Lashes och glömma alla problem för ett tag


Cheers, mate!

Howdy Hey

Hej Christian!
Här är hans blogg: 

www.hansochhennes.se

Read it!
Cheers!


Spelning!

Nu sitter jag återigen på jobbet, som vanligt när jag skriver? Lyssnar på Lily Allen för det får mig att längta och bli mer peppad på det. Jag ska förhöra Toby ikväll, om han verkligen är seriös för mamma påminde mig om att sist vi skulle resa nån stans så drog han i sista sekunden, det får mig att bli orolig. Och när jag blir orolig så får jag ont i magen. Men det är inga problem och hitta en fjärde roomie, hoppas jag.

Snart blir det iväg till Kafé 44 då Untold spelar där, känner mig som en stalker då jag var och såg dem förra helgen också. Aja, går ju med Lijah så det är okej. Hoppas jag...
Det kommer bli mys med lite dricka efteråt!


Cheers!

Would you please take me away from this place?

Ny dag, nytt humör kanske? Är förbannad mest hela tiden, jag vet dock inte varför. Det är väldigt konstigt. Stephany kommer hem idag :) Hon har knappt varit borta liksom, men ändå. Tänk hur det ska gå när hon är i England aslänge. Vi kommer knappt hinna prata. Och hon åker ju snart, någon får hålla mig sällskap?
Jag vill verkligen iväg nu, det bara värker i hela kroppen av längtan. Det är nog inte normalt men jag längtar så mycket.
Nu känner jag dock att jag börjar få press på mig själv att jag måste ringa ambassaden och skriva klart mitt personliga brev för nu väntar jag bara på att Henrik ska svara på mitt mail. Jag är nog ganska dålig på att skriva brev och berätta och skryta lite om mig själv, på skämt är jag super på att skämta om mig själv men inte när det ska vara seriöst.
Help me to fix this?

Tur att Lijah är kvar när Stephany åker, skulle bli för jobbigt annars. Det roliga är att vi fått med en fjärde person att bo med oss, hoppas bara att han är seriös. Vi ska träffa honom på lördag och förhöra honom lite tänkte jag. Om han ska vara med ska han vara med på riktigt, inte kanske, det finns liksom inte.


"Would you please take me away from this place?
I can not stand the look upon your faces."






And please take me here.
Cheers, lovers!

Sunny day.

Nu känns det som måndag igen bara för att jag var hemma igår. Kunde knappt prata på hela dagen igår, det var knäppt med tanke på att jag inte hade kännt av det tidigare. Bara lite småont i halsen, vad håller jag på med om nätterna som jag inte vet om? Skulle iof inte förvåna mig om jag ligger och skriker i panik om nätterna utan att märka det, jag är alltid så fruktansvärt trött när jag vaknar. Sover annars som en stock känns det som, drömmer aldrig någonting när jag sover i min säng. Bara när jag sover hos andra, wierd.
Nu är mina London planer på god väg eftersom jag snart skrivit klart rekommenationsbrevet som min lärare ska skriva under (ja, det var jag som skrev brevet och min lärare ska bara skriva under. Busy,busy). Nu är det bara det personliga brevet kvar, jävlar vad svårt det är. Måste fråga någon engelskkunnig person om råd för alltind så det ser bra ut, det är så himla svårt att skriva utifrån min egen synvinkel på mig själv. Jag vet inte hur jag ska beskriva mig själv på bästa positiva vis, hjälp någon?

Fortfarande så peppad som det bara går att bli på London. Vi kanske lyckades få med Toby nu istället. Han hade tydligen tänkt att flytta dit ändå så det är ju bra, vi ska träffa honom på lördag, jag och stephie. På fredag kanske Steph kan komma till spelningen och förhoppningsvis träffa Lijah. Det vore bra för min största rädsla, att de inte kommer överens. Jag vill ju ha drömscenariot då alla kommer överens så otorligt bra och det finns inga problem i hela världen. Det kanske man inte kan förvänta sig men ändå.

Wish me luck on my day at work and cooking.
Cheers!

Everyone's at it

"Slitsam" helg, nej det kan jag väl inte påstå. Gjorde inget av det jag borde göra, lyckades tvätta två tvättar igår och det är jag stolt över, men den jävla tvättmaskinen får ju inte plats med så mycket! Klädhögen krympte ju knappt, dock lämnade mamma en massa tvätt och jag har ju mest tvättat mina kläder. Så det kanske är förståeligt.
I alla fall, på grund av mina dåliga updatering tänkte jag berätta om helgen så här i efterhand. 
I fredags var jag på bio med Jack och såg Alice i Underlandet i 3D, 3D var ju ganska coolt med tanke på att jag aldrig sett en 3D-film förut. Men enligt mig innehöll den inte så mycket 3D, det var bara små effekter lite överallt. Filmen i sig var exakt som jag förväntade mig, innehöll allting som jag kände var betydelsefullt. Dock var det längessen jag såg den ursprunliga filmen eller läste boken, men jag tyckte i alla fall filmen var sevärd.

I lördags så hade jag planerat att träffa Steph en kortis på dagen då jag tyckte det var lite läskigt för hon har varit sjuk och så vidare. Vi tänkte planera och lite insikt kom i alla fall jag till och det var att vi kan inte bo bara vi två. Vi måste ha 1 eller 2 personer till med oss. Den första jag tänkte på var Lijah eftersom hon redan hade nämnt för mig att hon tänkte åka dit som au pair. Jag lyckades "övertala"(det var inte så mycket till övertalning då hon redan ville åka så som vi gör nu från början, med någon hon känner) henne att följa med oss och nu är vi alltså tre tjejer som ska bo tillsammans i London. Det ända problemet just nu är att Lijah och Stephie inte har träffat varandra, och jag hoppas verkligen dom kommer att komma överens och det bör ju inte vara svårt ned tanke på att båda är väldigt lätta att umgås med. Så nu sitter jag här och håller tummarna. Detta har gått från en drömscenario med bara mig och steph för att sedan ta ytterligare steg upp på dröm-skalan och Lijah också följer med.
Världens bästa Stephie och världens bästa Lijah, det kommer bli helt otroligt.
Senare på kvällen så åkte vi och kollade på när Lijahs pojkvän Kalle och hans band Untold spelade, reklam , det var roligt  eftersom det var ett tag sen jag var på en såndär mysig liten spelning. Efter det bestämde vi för att möta upp några kompisar och dra till Snap(koolingsborg), dans kändes som en rätt bra sak att göra dock inte när det var 3 pers på dansgolvet. Nej, det slutade ju med att jag dansade mycket och kom hem vid fyra.

Söndagen så vaknade jag klockan två för att sedan träffa Klara vid två och mös med latte och Juice. Det var välbehövt prat faktiskt, vi behövde spy ut oss på varandra!

Hem till Stephany och mysa med lite kaffe och planering!
Cheers!


What do You dream of ?

"The girls are pretty like all the time, Im just pretty some of the time.
The girls are happy and satisfied, i wont stop asking until i die"

Jag är så fruktansvärt förväntansfull, sitter och läser London bloggar så mycket som jag hinner! Det pirrar i magen. Och sen så påminns jag, jag ska ju på en till rolig resa FÖRST. Hur ska jag lyckas med all planering, hur ska jag hinna vara nervös för båda sakern och samtidigt slappna av och ha kul och träna den sista tiden här? Vilka problem man kan ha, nej men jag är positiv inför framtisutsikterna i alla fall.
Det verkar som Steph kommer åka inom tre veckor i alla fall och nu blev det hela så mycket mer verkligt, jag kan nästan ta på det nu. Det är väldigt läskigt, otroligt jobbigt, hysteriskt skoj och väldigt mycket förväntingar som byggs upp. Jag hoppas verkligen att detta går igenom, att hon får jobbet (vilket känns ganska troligt) och att hon åker. Dock kommer jag sakna hennes stöd här, när jag är själv här borta och ska planera allting. Men hon sa att hon skulle kolla lägenheter därborta vilket vara så mycket lättare, och gå på en massa visningar. Awesome.
Pratar med henne över telefon i genomsnitt två gånger per dag, vi mailar och smsar ännu mer. HUR ska jag klara mig utan henne? I dont know, men det ska jag göra. Och jag ska komma över på en weekend också, det måste jag göra. Ska väl försöka tvinga med Lijah på det också, kommer bli mysigt i så fall. Tänk uppleva London för en weekend och sedan åka tillbaka för att spendera sin vardag där.

Give me some advice, anyone? Sparka mig i arslet eller nått för nu måste jag jobba.
Cheers!

"London is hard, but it builds character."

LDN

Dagen började med ensamsitting på morgonen i en timme med ca 100 mail och lika många mail, kul tänkte jag men bit ihop för fan. Det gör du så sällan. Fortsatte bra då jag fick svar från study international och de sa att det var fritt fram att söka, ingen fara alls. Skönt då slipper jag stress stress.
Sedan så tänkte jag att jag bokar biljetterna till Alice i underlandet tills imorn. Men på något sätt lyckades jag lura mig själv att det inte gick att boka och hämta ut dem imorgon utan man måste hämta ut dem idag. Så jag tänkte att jag kunde köpa på mitt fina VISA kort. Klockan var då ganska tidigt på morgonen så jag var väl lite smått förvirrad milt uttryckt, jag KÖPER då biljetter till Alice i underlandet tills IDAG. Vilket inte alls var meningen. Sen så visade det sig att jag var tvungen att åka till biografen för ett återköp. Som om jag har tid för det? Lyckades i alla fall göra ett återköp på telefon vilket skänkte mig lycka så jag slapp bli ännu fattigare.
Senare får jag in ett samtal vilket jag självklart lägger upp ett ärende på, och nu får jag reda på att det inte ens blev något ärende? Hur ska jag fixa det? JAg kan inte göra någonting förutom att lägga upp ett nytt och HOPPAS på att det går bra.
Nu kanske jag ska sluta klaga, det finns faktiskt saker som har gjort mig glad och bra idag.
Positivt tänkande, positivt tänkande, positivt tänkande.

Är det onormalt att få lite ont i hjärtat av längtan när jag kollar på bilder av LDN? Är det positivt? Varför får jag en lyckorus känsla igenom kroppen vid varje röd,idyllisk dörr. Någon nämner market i min närhet och jag skrattar till.
Jag är sjuk av förhoppningar och längtan.
Vill nästan bara lägga mig ner och drömma mig bort. Det får bli på lördag.

Men tänk dig att ligga i gräset i Regent Park eller Hyde Park stirra upp mot den delvis molninga himlen och se de vackra byggnaderna torna upp sig en bit ifrån och se de mängder med ekorrarna vid träden. Jag vill sitta på en parkbänk igen och äta Subway för att nästan bli uppäten av ekorrarna. Bara att promenera ensam längs gatorna var underbart och det har varit något jag alltid önskat jag kunde göra här.


LONDON

Plan A. Det blir plugg för mig jobb för Steph, vi får lägenhet i Islington eller Kensington och däromkring. Allt funkar, plugget är aweseome. (Egentligen en sorts drömföreställning, men alltid bra att ha drömmar)
Plan B. Jag kom inte in på skolan men vi åker dit i alla fall. Jag får jobb, steph får jobb, vi får en lägenhet centralt i London som typ Greenwich eller Camden eller liknande. Lite knackigt kan det bli ,det gör ingenting.
Plan C. Vi åker i alla fall, har inget jobb, ingen bostad. Vi går till Svenska kyrkan och blir inneboende hos någon gammal tant. Lyckas tillslut skaffa jobb och kan efter en tid flytta därifrån.

Tack för pepp-talket. Det behövdes då jag var orolig för allting, men som sagt vi är ute i tid. Det är ingen undergång om jag inte kommer in på skolan, då kan jag jobba. Jag VILL dit, tänk vilken upplevelse att ha bott där. Livet tar inte slut fort, varför ska jag plugga nu när jag lika gärna kan plugga sen?
Ah, fan vad jag blev peppad nu igen. När allt blir överväldigande så stänger jag in mig själv och bara tänker och tänker och tänker vilket resulterar i en tankebana som bara går runt och aldrig kommer fram till något användbart! Måste bryta mig ur sådana tankesätt. Jag blir deprimerad och ger upp och jag tänker inte ge upp, jag vill inte ge upp. Hatar att svika mig själv OCH andra.

Pepppepppepp! Kom igen. Oh maybe i should start writing in english just to get a kick in the butt every fucking day.
cheers

New day.

New day.
Jag och Steph har pratat hela helgen om London. Nu ska vi dit. Jag accepterar inget nej från skolan vid det här laget.
Som au pair skulle jag aldrig kunna jobba som, hur mycket jag än vill. Svårt att tänka att det är så fruktansvärt långt fram, fast ändå så nära. Lite läskigt, eller jättemycket.
Jag blir så pirrig i magen men sen när jag väl tänker närmre på det blir jag bara rädd. Det är så skrämmande att vara så långt bort från ALLTING som varit en trygghet.Samtidigt som jag måste tvinga mig själv lite för att våga, jag kan inte sitta inne hela livet, jag vägrar det.
Nu pratade jag och Lijah om det också och jag försökte knuffa henne lite i samma riktning. Det vore ännu bättre att ha en till person där, en till trygghet, en till svenne så att säga. På nått sätt känns det tryggt.Nej, hon håller mig "grounded" också. Här är det inte gå runt i en cirkel utan det är rakt på sak, jag gillare.
Nu borde jag sova.
Good day.
Cheers!

cheers

Dålig uppdatering här tycker jag!
Nej, nu är det så att jag blev sjuk av min mat igår, have no idea why, men jag spydde i alla fall fram till två. Kul, nått och hänga i julgranen!
Jag orkar därför inte riktigt skriva då jag försöker ta igen mig lite och hoppas på att det inte är magsjuka utan bara nån 1-dygns sak.
Håll tummarna för mig!

Middlesex University

Nu har jag fyllt i en ansökningsblankett till en skola i London(Middlesex university). Det var en liten utmaning ska jag säga, har en del kvar dock men det mesta är ifyllt. Har mailat Study international igen med fler frågor, det är väldigt bra att det finns en sådan organisation så man kan få hjälp med såna här saker!
Fick ringa skolan och be dem skicka en kopia på mina betyg på engelska, trodde att det skulle vara krångligare än så, men så var inte fallet. Det var jättetrevligt att prata med Anita som satt i receptionen! Längtade tillbaka till skolan då!
Ska maila Henrik och se hur vi skulle göra med den där middagen! Han måste hålla det nu känner jag, speciellt eftersom det har gått så lång tid!
Nej, nu ska jag försöka jobba vidare då jag har suttit med mina utbildningar ganska mycket. Känner mig lite dålig på det, hoppas mina betyg räcker bara.
Hon som mailade mig från Study in sa att det oftast var lättare att komma in på skolor i England än här i Sverige!

Cheers!

England belongs to me

Då sitter man på jobbet idag igen, är det någon som är förvånad? Haha, nej nu ska jag inte vara sån. Resten av den här månaden ska jag vara jätteduktig och inte vara sjuk och inte ta ledigt och inga läkarbesök. Då kanske jag kommer upp i en bra summa så jag har råd att köpa en massa vårkläder samt kunna spara undan.
Det blir all work and no fun denna månad alltså, för då kommer jag få megalönen sen i april och det är det värt, speciellt när vi lika gärna skulle kunnat hoppa över mars direkt in i varmare april!
Nej nu ska jag inte vara så negativ, det verkar vara något av ett mönster som jag väldigt lätt följer.

Efter att ha kollat på skolor, lån och boende i London hela förmiddagen nu så är jag inte jättepositiv men inte helt negativ heller. Det verkar som om jag är lite likgiltig, inte inför själva upplevelsen utan för att inte mina känslor ska ta över igen. De händer så ofta redan, rätt tufft om jag tänker efter. Att antingen vara energirik och superglad ena dagen och sedan vara jättetrött och inte alls speciellt glad andra dagen.

I helgen blir det antagligen en massa champange drickande hemma hos Steph, vi får hoppas på det i alla fall. Det kommer säkert bli roligt!
Måste börja ta bilder i det fina vädret också, men jag är så otroligt långsam på det plus att jag inte har något photoshop, vet inte riktigt om min dator klarar det heller i och för sig.

Nu blir det lite att längta efter studierna och lyssna på Cock Sparrer tills jag slutar!

Vill någon skola ha mig?

Jag vill plugga på Middlesex university i London! och jag vill plugga BA Honours Criminology, BA Honours Journalism and Communication,BA Honours Philosophy,BSc Honours Psychology,BA Honours Sociology with Criminology,BA Honours Sociology with Psychology
http://www.mdx.ac.uk/courses/postgraduate/criminology/index.aspx

http://www.studin.se/universitet/europa/middlesex-university/kurser.php

http://www.richmond.edu/

http://www.ucas.ac.uk/

http://www.csn.se/utomlands/studiestodsberattigande-utb


Cheeeeeers
Hemgång!

Monday groove

Då var helgen över, har inte hunnit skriva så mycket alls då det har varit ganska hektiskt. Inte på det sättet att jag har haft jättemycket att göra, utan att jag har varit konstant bakis. Ingen bra helg med andra ord, väldigt konstig,flummig och full av en massa jobbiga insikter jag helst velat skjuta upp på att veta. Intrigerna har varit små men ändå synliga.
Just nu längtar jag efter vår, jag längtar efter att inte frysa. Jag längtar efter min skinnjacka och converse. Och att inte behöva ha vantar och visa mina ringar. Längtar efter att kunna vara ute i den friska luften utan att behöva lida för varje steg jag tar, utan att behöva vricka fötterna på isen som täcker varenda millimeter.
Åh, utefik! Istället kommer det bli så att jag jobbar tills jag inte orkar jobba mer.

Idag i alla fall så har jag ytterst lite inspiration då det känns som om jag inte har någon fantasi eller kreativitet kvar i kroppen efter helgen. Den försvann med alkoholen antar jag. Det brukar inte bli såhär, men detta får mig att inse att jag behöver människor runt omkring mig med kanske lite mer "sunda" värderingar, missförstå mig inte fel nu. Det kanske anses "normalt" att supa varje helg, men jag vet inte känns på något sätt inte helt okej för mig och så gör jag det ändå! Nej, jag måste bättra mig.

Filmkväll, någon,snart?

"However much you use me bayby, Come on and use me more.
However much you want me, I swear i'll make you want me more.
however much i loved you, you will always love me more."


Cheers!


Between two lungs

Nu kom jag tillbaka efter lunch, vilket inte blev en lucnh utan ett träningspass.Vet inte omdet ska vara bra eller dåligt att göra det. Men jag har haft jättelågt blodtryck de senaste dagarna, både idag och igår. Det blev ganska läskigt när jag tränade då, eftersom när jag bytte från att cykla till att gå så var jag tvungen att böja mig framåt för att inte trilla eller svimma eller nått.
Och imorse var den mest obehagligaste morgonen på länge, vaknade upp av att jag hade ovanligt mycket vätska i munnen och det kändes nästan som om jag skulle kvävas. Spottar ut allt i handfatet och ser att det det är helt rött, kollar i munnen och ser allt blod. Höll på att svimma av rädlsa när jag såg siffrorna på hur mycket detta kommer att kosta mig! HJÄLP! Bidrag någon?

" I said hey, girl with one eye! Get your filfthy fingers out of my pie.
I said hey, girl with one eye! I cut your little heart out cus you made me cry."


Fest ikväll?

Cheers!

Im going in for the kill

Nu har jag slutat och sitter fortfarande kvar på jobbet. Hur lyckat är det på en skala? Nej, kom på att min buss går 56 vilket är lite för tidigt att gå till så jag sitter ett tag till! För det är fucking freezing utomhus.
Den här dagen har varit ganska lugn så därför har jag kollat runt på bloggar och när jag läst dem på deras vänners bloggar, känner mig som en stalker men så kan det gå!
IDAG, ska jag på La roux senare ikvälll så jag hinner faktiskt åka hem och byta kläder och sminka mig och så är jag redo. Det blir middag på Vapiano med Nicklas hade vi tänkt om mitt nordeakort vill fungera idag:)

"Tongiht out on the streets im gonna follow you.
Tell you all about the scene that you would kill for"

Tuffa dagar

Nu har jag inte skrivit på ett tag vet jag. Men jag har haft fullt upp kan man nog säga. Igår började jag skriva och råkade trycka på bakåt knappen med musen, kändes bra i slutet av dagen sådär.
Nej, helgen var lovely. Att först umgås med Steph hela kvällen för att sedan sova till tolv, för att stirra på tvn och prata i telefon hela dagen, det var slappt men riktigt skönt.
I lördags så skulle jag och Lijah ut och dansa eller det var så det var tänkt. När vi väl funderar på att röra oss därifrån ringer Fredrik då blev det en till cider och så ringer Nicklas och då blev det mer cigg och väntan. Inge fel med det men det gjorde att vi inte kom iväg förrän vid halv tolv. Vi hade spanat in en klibb vid namn Club Ultrafoxxxxxxxx, det lät rikitgt coolt tyckte vi och Electropop lät ju faktiskt inte helt fel. Väl inne efter att ha betalt 60kr i inträde så har de knappt plats för våra jackor(plus att vi fick inte lapp utan peka på jackan man ville ha ner sen), medelåldern är 35 och det är ett band som spelar på den minsta plats jag sett. Och det är inte electropop det är gammal synth i stil med Depeche mode och Kraftwerk, även fast jag tycker om detta så uppskattades inte det när vi ville dansa.
Efter bandet spelat drog sig alla mot baren medans vi tänkte att nu är det fritt att dansa, vi dansar på och efter ett tag märker jag att det är bara vi. Men det var strunt samma egentligen då vi hade kul, droppen blev nog när de SLÄCKTE ner hela dansgolvet! Det klarade inte jag så jag försökte tvinga ut alla därifrån.
När vi äntligen kom ut från stället bestämmer vi oss för att gå till ACE, enkelt, ganska billigt och bra musik(dock samma varje helg). Det slutade självklart med att jag och Lijah dansade gärnet de timmarna vi hade kvar att dansa och hade väldigt roligt.
Hemkommen vid kvart i fyra var jag så slut efter allt dansande att jag somnade nästan direkt.

De två senaste dagarna då? De har varit riktigt kaotiska, mycket på jobbet igår, solna centrum plus UMO igår. Och idag har jag fått en massa nya projekt att följa upp! Vilket är riktigt kul, jag tycker det är roligt att ta ansvar även fast det stressar mig en aning!
Ska återgå till arbetet i ca 20 min!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus